MENÜ

Látogatói rend

Érkezés

A kemping recepciója minden nap 7:00 és 19:00 óra között tart nyitva. A látogatók kizárólag a recepció üzemideje alatt jelentkezhetnek be a szállásra, ill. jelentkezhetnek ki a szállásról. Amennyiben nem a nyitvatartási időn belül érkeznek, kérjük jelentkezzenek a következő tel. számok egyikén: +421 905 436 040 (éjjeli őr), +421 31 552 40 91, +421 905 895 964 (Hotel recepció). Este 22:00 és reggel 7:00 között a parcellák elfoglalása nem lehetséges az éjszakai nyugalom betartása érdekében. Érkezéskor a vendégek kötelesek érvényes személyi okmánnyal (útlevél/személyi igazolvány) igazolni magukat a kemping recepcióján. Bejelentkezéskor minden vendég kempingigazolványt kap, amelyet kötelesek látható helyen elhelyezni a lakóautón/lakókocsin/sátron. Regisztrációkor minden látogató kap egy mágneses chippel ellátott karkötőt, mely lehetővé teszi a Thermalparkba való be-, ill. kilépést az erre szolgáló beléptetőkapukon keresztül. A látogató az ott-tartózkodás során a mágneses chippel ellátott karkötő végig látható helyen köteles viselni, ill. a Thermalpark alkalmazottjának felszólítására haladéktalanul köteles azt bemutatni. Ha a látogató a kempingigazolványt és/vagy az aktív mágneses chippel ellátott karkötőt nem tudja felmutatni, az a Thermalpark területén való jogtalan ott tartózkodásnak minősül, pénzbírság kiszabását vonja maga után. A mágneses chippel ellátott karkötő elvesztése esetén a látogató díjfizetésre köteles 10,- EUR összegben. A kemping lehetővé teszi a vendégek számára, hogy szabadon döntsenek tartózkodásuk időtartamáról, valamint, hogy saját elképzeléseik szerint hosszabbítsák meg az itt tartózkodásukat. A kedvezőtlen időjárás vagy a medence korlátozott működése nem indokolja a látogató kártalanítását.

A hely lefoglalása nem lehetséges. Egyéjszakás tartózkodás esetén 50%-os felárat számítunk fel!

Fizetési mód: bankkártya, készpénz

Fizetés hippes karkötővel

A regisztrációnál átvett chipes karkötő tetszés szerinti összeggel feltölthető a kemping recepcióján és lehetővé teszi a készpénzmentes fizetést a Thermalparkban elérhető szolgáltatásokért, valamint a Thermalpark területén található büfékben. A karkötőn maradó fel nem használt egyenleg a kempingből való távozáskor kifizetésre kerül.

A kempinghely kiválasztása

A lakóautó/lakókocsi/sátor csak a kempingezésre kijelölt helyen helyezhető el. A kemping többféle lehetőséget kínál a kempingezésre, füvesített, illetve kaviccsal felszórt, áramcsatlakozással ellátott területen. A látogatók tetszés szerint kiválaszthatják a területet, amely legfeljebb 100 m² lehet. A kiválasztás során tekintettel kell lenni az egységek közötti távolság betartására. A vendégek kizárólag egy áramcsatlakozóra csatlakoztathatják rá a lakóautót/lakókocsit/sátrat.

Közrend

Az éjszakai csend 22:00 órától másnap reggel 6:00 óráig tart. Ebben az időszakban tilos az éjszakai csend megtörése, a többi üdülőtárs zavarása túlzott kiabálással, zajongással, a lejátszó berendezések felhangosításával stb. A felnőttek felelősek gyermekeik viselkedéséért az üdülés teljes időtartama alatt. A vendégek nem rongálhatják, törhetik, metszhetik vagy más módon károsíthatják a fákat és bokrokat, illetve a gyepet, virágágyásokat és egyéb zöldterületeket. A kemping területén kötelező a közlekedési szabályok betartása. A járművek maximális sebességhatára 20 km/h.

Tisztaság

A szemetet/hulladékot a rendelkezésre álló gyűjtőedényekben kell elhelyezni. Távozás előtt a vendégek kötelesek a kempingegységet eredeti állapotában (szeméttől és egyéb anyagoktól mentesen) elhagyni. A WC-tartályt a rendelkezésre álló gyűjtőedényekbe kell üríteni (vegyi WC-k).

Háziállatok

A vendégek kötelesek háziállataikat érkezéskor bejelenteni a recepción. A kempingben való tartózkodásuk alatt tilos felügyelet nélkül hagyni a háziállatokat, és pórázon kell tartani őket. A tulajdonosok kötelesek háziállataik ürülékét a rendelkezésre álló edényekbe gyűjteni. A háziállatok nem tartózkodhatnak a medencék területén, a fürdő látogatói számára kijelölt füves területeken és a büfék közelében. A háziállatok nem úszhatnak Thermalpark tavában.

Látogatás

A látogatók kizárólag gyalogosan léphetnek be a kemping területére. Az autókat és egyéb közlekedési eszközöket kötelesek a kemping recepciója előtti parkolóban hagyni. Egy óránál hosszabb látogatás esetén a látogatóknak a kemping aktuális árlistája szerinti napi belépési díjat kell fizetniük. A látogatók a kempingbe való belépéskor kötelesek bejelenteni a személyek számát és felmutatni a személyi igazolványukat a recepción.

Távozás

A távozás napján a vendégek kötelesek a chipes karkötőt és a kempingigazolványt 16:00 óráig leadni a recepción, és legkésőbb 18:00 óráig elhagyni a kempinget. A kemping üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy a késői kijelentkezésért pótdíjat számítson fel. A kempinget 18:00 óra után elhagyó vendégeknek felszámítjuk a következő napi tartózkodás díját.

Tiltott tevékenységek

A kempingben a következő tevékenységek nem engedélyezettek: a nyugalom megzavarása, horgászat a tóban, a medencék és a látványosságok nyitvatartási időn kívüli használata, fürdés a tóban nyitvatartási időn kívül, szemetelés, a zöldfelület és a gyep tönkretétele, nyílt tűz gyújtása, gyúlékony és robbanásveszélyes anyagok behozatala.

Az üzemeltető nem vállal felelősséget a következőkért

A tárgyak, felszerelések/készülékek vagy kempingfelszerelések és járművek elvesztéséért vagy ellopásáért. A kemping létesítmények/berendezések és a kempingben található, a vendégek által saját felelősségére használt létesítmények (szociális helyiségek, játszóterek, medencék stb.) használatából eredő következményekért. A rossz időjárás, vagy egyéb, nem befolyásolható okok következtében keletkező személyi sérülések és vagyontárgyakban okozott károkért. Hibás berendezések, kempingfelszerelések vagy a vendégek tulajdonában lévő berendezések/készülékek használatából eredő következményekért.

Ez a házirend a vendégek biztonságát és a kempingben való kellemes tartózkodásukat szolgálja. A vendégek kötelesek betartani a Kemping Házirendjében foglaltakat. Bármely pont megsértése esetén az üzemeltető fenntartja a jogot, hogy megtagadja a vendégeknek a kemping szolgáltatásait, felszámolja a szállásköltséget vagy az okozott károk költségeit. A szabályok súlyos megsértése esetén az üzemeltető fenntartja a jogot, hogy a vendéget a kempingből kiutasítsa.