MENÜ

Üdvözöljük önöket a Thermalpark autókempingjében!


Fedezzék fel velünk a kempingezés varázsát, és élvezzék a családdal, barátokkal töltött nyaralást Dél-Szlovákia egyik legnépszerűbb és leglátogatottabb rekreációs központjában!

365

Kemping korlátlan belépéssel a Thermalparkba

A Thermalpark kemping a termálfürdő területén fekszik, vendégeinek közvetlen átjárást biztosít a gyönyörűen parkosított strandfürdőbe. A kempingben megszállt vendégek az egész tartózkodás alatt ingyenesen vehetik igénybe a fürdő medencéit, csúszdáit, tavát és sportpályáit.

Aktuális akciók és események

A nálunk töltött napok során érdekes programokkal készülünk az őszi/téli időszakban is, hogy vendégeink kipihenten, élményekkel gazdagodva térjenek haza.

Medencék

Az üdülőközpont 18 hektáros területen négy beltéri és hat kültéri medencével várja a látogatókat. Az 1600 méteres mélységből feltörő 36-39°C-os termálvíz jótékony hatással van a mozgásszervi megbetegedésekre.

Töltődjön fel nálunk testileg, lelkileg

A tökéletes pihenést és kikapcsolódást egész évben szaunavilágunk és a masszázsközpontunk biztosítja. Élvezze wellness szolgáltatásainkat és töltődjön fel új energiával!

Szaunaszeánszok

A szaunázás ma már világszerte elterjedt, a finnek szokásait pedig tovább is gondoltuk - így született meg a szaunaszeánsz. Próbálják ki Önök is!

Jó tudni

Érkezés

A kemping recepciója 7:00-19:00 között tart nyitva, örülni fogunk, ha a megadott időpontok között érkezik. Amennyiben a recepció nyitvatartásán kívül érkezik, hívja a következő tel. számot: +421 905 436 040. Este 22:00 és reggel 7:00 között az elszállásolás nem lehetséges. Fizetési mód: bankkártya, készpénz

Étkezési lehetőségek

A fürdő főépületében található egy légkondicionált, tágas, teraszos étterem, amely egész évben biztosítja a látogatók étkezését. A nyári szezonban a fürdők sajátosságait kedvelők is tudnak miből választani, például lángos, sült hal, kolbász és hamburger is szerepel a kínálatban. Lángosaink messze a legjobbak a környéken. Ezeket a finomságokat szezonális büfékben kínálják a fürdő egész területén.

Helyfoglalás és a terület kiválasztása

Előzetes helyfoglalás nálunk nem lehetséges. Vendégeink tetszés szerint választhatják ki parcellájukat, amely max. 100 m² lehet. A kiválasztás során ügyeljen kérem az egységek közötti távolság betartására.

Háziállatok

Kempingünkben szeretettel várjuk a kis kedvenceket is. A gazdigak viszont kérjük a felelősségteljes magatartásra és a tisztaság betartására.

A kemping felszereltsége

Szociális helyiségek zuhanyzóval, WC-vel, konyha, mosógép, szennyvízelvezető, vegyi wc, pavilon grillezővel, tűzhely.

Távozás

A távozás napján késő délutánig veheti igénybe szolgáltatásainkat. A karszalagokat és a szálláskártyákat 16:00 óráig kell leadni a recepción, és 18:00 óráig kell elhagyni kempingünket.

Van kérdésük? Megválaszoljuk!

Telefonon, online chaten vagy e-mailben állunk rendelkezésükre bármilyen felmerülő kérdés, kérés esetén.

Csallóköz – nyaralóparadicsom

A Thermalpark autókempingje kiváló elhelyezkedése és szolgáltatási köre miatt a belföldi és külföldi látogatók közkedvelt nyaralóhelye. Dunaszerdahely Európa legnagyobb szárazföldi szigetének, Csallóköznek a „fővárosa“. Az idelátogatókat nyaralóparadicsom várja, melyet mindenképpen látni kell. Akár hétvégére, akár egész hétre jönnek el hozzánk, biztosan nem fognak unatkozni! A Thermalpark változatos szolgáltatásai, valamint a környező természeti szépségek és szabadidős tevékenységek garantálják a felejthetetlen, új élményekkel tarkított nyaralást.