MENÜ

Gyakori kérdések

Érkezés

A kemping recepciója 7:00-19:00 óráig tart nyitva, örülni fogunk, ha a megadott időpontok között érkeznek. Amennyiben nem a nyitvatartási időn belül érkeznek, kérjük jelentkezzenek a következő tel. számok egyikén: +421 905 436 040 (éjjeli őr), +421 31 552 40 91, +421 905 895 964 (Hotel recepció). Este 22:00 és reggel 7:00 között a parcellák elfoglalása nem lehetséges az éjszakai nyugalom betartása érdekében.

Fizetési mód

Bankkártya, készpénz

Helyfoglalás és a terület kiválasztása

Előzetes helyfoglalás nálunk nem lehetséges. Különféle kempingezési lehetőségeket kínálunk lakókocsikhoz, vontatható lakókocsikhoz és sátrakhoz füves vagy makadám felületen, elektromos csatlakozással. A terület szabadon kiválasztható. A terület megengedett mérete max. 100 m², kérjük tartsa be az egységek közötti távolságot.

A kemping felszereltsége

Szociális helyiségek zuhanyzóval, WC-vel és konyhával, szennyvízelvezetővel, vegyi wc, pavilon grillezővel, kandalló.

Háziállatok

Kempingünkben szeretettel várjuk a házi kedvenceket. Ennek ellenére kérjük Önöket a felelősségteljes magatartásra és a tisztaság betartására. Az állatokat nem szabad felügyelet nélkül hagyni a kempingben való tartózkodásuk alatt, és pórázon kell lenniük. A medence területén, az uszodalátogatók számára szánt füves területeken és a büfé közelében háziállat nem hozható. A Thermalpark tóban házi kedvencek fürdőzése tilos.

Mit ne tegyen

Kérjük Önöket, hogy 22:00 óra után tartsák be az éjszakai nyugalmat és ne zavarják túlzott kiabálással, zajjal vagy hangos zenével a többi látogatót. Kérjük, tartsák be a látogatói rendet és tartsanak tisztaságot, ne pusztítsák a fákat, bokrokat, gyepet, hogy az távozásuk után is szép maradjon.

Mit tegyen

Kérjük Önöket, hogy tartsák tiszteletben a kemping látogatói szabályzatát, tartsák tisztán környezetüket és tartsák tiszteletben munkatársaink utasításait, hogy minden látogató jól és biztonságban érezze magát. Ezen kívül érezd jól magad, és élvezd a nyaralást, amelyre sokáig emlékezni fogsz.

Távozás

A távozás napján késő délutánig veheti igénybe szolgáltatásainkat. A karszalagokat és a szálláskártyákat 16:00 óráig kell leadni a recepción, és 18:00 óráig kell elhagyni kempingünket.