MENÜ

Rólunk

Medencék

A több mint 18 hektáron elterülő üdülőközpontban 10 úszásra és pihenésre alkalmas kül- illetve beltéri medence várja a kikapcsolódásra vágyókat. A 36-39°C hőfokú termálvíz nemcsak kellemes kikapcsolódásra alkalmas, hanem a mozgásszervi megbetegedésekre is jótékony hatással van. A legkisebbek számára gyermekcsúszdával ellátott gyermekmedence, a nagyobbaknak a 7 csúszdából álló csúszdatorony szolgál szórakozással a meleg napokon. A fürdő fedett részében vendégeink az időjárástól függetlenül is élvezhetik a különleges vízi attrakciókat.

Wellness szolgáltatások

A szaunavilág a tökéletes felfrissülés élményét nyújtja, három szaunával (finn, infravörös és bio), gőz- és sókabinnal, pezsgőfürdővel, hűtőmedencével és élményzuhanyokkal. Egyedülálló élményt jelentenek a hetente rendszeresen megrendezett szaunaszeánszok. A masszázsközpont változatos masszázsokat és különleges kezeléseket kínál a tökéletes kikapcsolódás érdekében.

Aktuális akciók és események

Egész évben gazgan programmal várjuk az idelátogatókat. Legyen az éjszakai füdőzés, szaunamaraton, wibit challenge verseny, halászléfőző verseny vagy a közkedvelt termelői piac. Itt-tartózkodása alatt biztosan nem fog unatkozni!

Vízi atrakciók

A gyermekes családok számára a Thermalpark különösen a nyári időszakban kínál kiváló szórakozást. Ekkor a vidám csúszdával ellátott gyermekmedence, egy hét csúszdás vízi csúszdatorony, a Wibit vízi kalandpark a tavon és változatos animációs programok várják a vendégeket.

Gazdag animációs program

Móka és kacagás, semmi unalom! A nyár folyamán lelkes animátor csapatunk gondoskodik a Thermalpark vendégeinek szórakoztatásáról. Nap közben vidám és szórakoztató programok várják a kicsiket és nagyokat egyaránt: minidiszkó, vetélkedők, aquagym. Minden péntek délelőtt bevezetjük Este színes esti programmal, vidám játékokkal várják animátorjaink a fürdőben elszállásolt vendégeket a tóparton. Ki ne hadják a lámpás menetet kempingünk területén és a hangulatos mozizást a csillagos ég alatt!

Sport és szórakozás

A mozgás szerelmeseinek számos sportlehetőséget kínálunk a főszezonban, ilyen a strandröplabda, a minigolf, a multifunkcionális pálya, az asztalitenisz, a teqball és a szabadtéri sakk. Az fürdőhöz tartozó természetes tó lehetőséget nyújt úszásra, pihenésre és vízi sportokra. A látogatók vízibiciklit, kajakot és paddleboardot is bérelhetnek.